Насіння як продукт для зміцнення кісток

Насіння як продукт для зміцнення кісток

Насіння – природний спосіб зміцнити кістки

Сьогодні всюди чуємо про важливість здорового харчування, користь продуктів та необхідність щоденного отримання мікроелементів і вітамінів для підтримки імунітету й здоров'я кісток.

У швидкому темпі сучасного життя важко знайти час на все: від приготування корисних страв до роботи, спорту й виховання дітей.

Ми пропонуємо простий і ефективний спосіб зробити ваш раціон поживнішим. Якщо бракує часу або енергії на приготування збалансованих страв, наші спеціальні суміші насіння стануть чудовою допомогою для збагачення харчування.

До пасти входять наступні сеперфуди:

Насіння льону - велика кількість магнію, марганецю, міді, фосфору і тіаміну, це у давнинину наші предки їли льон, щоб зміцнити кістки та захистити суглоби.

Насіння кунжуту - це одне з найкращих природних джерел кальцію, що є суто біологічним. Його вживання допомагає запобігти остеопорозу та ревматоїдному артриту.

Насіння гарбуза знімає біль у суглобах, підтримує їх здоров'я та має протизапальну дію, полегшуючи симптоми артриту та інших захворювань.

Насіння чорного кмину - завдяки яскраво вираженим протизапальним властивостям, активно діє на уражені суглоби, зменшуючи біль та сприяючи їх відновленню.

Желатин важливий для регенерації хрящової тканини, колаген у желатині знижує запалення та біль у суглобах, забезпечуючи їх рухливість.

Родзинки насичені вітамінами та кальцієм, вони сприяють відновленню кісток, суглобів, зубів та зміцнює судини, знижуючи ризик серцево-судинних захворювань.

І нарешті справжній мед - корисний та поживний, але й діє як природний консервант, завдяки чому така паста має тривалий термін зберігання.

Ваші кістки та суглоби «оновляться» і що ще краще - ваш метаболізм також покращиться! Позитивні зміни ви відчуєте вже через кілька днів прийому натуральних ліків. До того ж це ще й дуже смачно.

Зберігати пасту слід у холодильнику. Приймайте по одній чайній ложці натщесерце за 20 хвилин до сніданку

Банка розрахована на місячний курс для однієї людини. Курс рекомендується повторювати 2-3 рази на рік, але пасту можна вживати й для профілактики.​